ellinorfrom

Livet som mamma, bokälskare, sambo och Ulf Lundell-fan.

Semester

Publicerad 2009-07-31 22:29:56 i Allmänt,

Som dom flesta vet har jag befunnit mig norrut den senaste veckan. Kom hem igen igår kväll. Usch, det kändes mindre bra måste jag säga. Hade mycket gärna stannat längre. Men men, man får inte alltid som man vill.

Efter en tuff natt efter konserten begav jag mig till Uppsala för att ta tåget upp till Jämtland. Med mig hade jag faster och vi hade mycket trevligt, trots mina onda skavsår och ömma ben.
Jag intog direkt min plats som eldare nere vid sjön så fort vi kom fram, dock blev första kvällen tidig för min del med tanke på resan, konserten och smått bakis som jag var.

Resten av veckan bestod mest av regn, regn och lite mer regn. Rätt trist om jag får säga det själv. Men det stoppade inte oss från att ge oss ut på loppis-jakt och besöka Lundhags. Mycket trevlig butik, men dyr. Synd det, man skulle kunna köpa mycket bra kläder där inför kommande vinter uppe i norr. Även en tur till Ösd blev det och fika på Frösön. Riktigt mös att vara i mina trakter igen.
Blev också en tur till Hustjärn där jag tänkte visa mina talanger i fiske. Där var det dölugnt så vi åkte hem istället och gav fisket en ny chans där hemma.

Beviset på mina talanger kom på tisdagen då jag helt spontant kastade i. Karlarna hade gett sig ut i båten för att ordna middag, men tro det eller ej. Jag drog upp fisk efter fisk. 5 fiskar fick jag upp den dagen. Så nog blev det middag alltid, och jag blev erkänd som en bra fiskare.

Sista dagen blev det tur till Tännforsen. Längesen jag var där. Själv hävdade jag att aldrig varit där, men mor min sa att det har jag visst. Men fy vad mäktigt det var. Inget litet fall det inte. Mycket trevlig dag. Och allt som allt var det en bra semester om man bortser från vädret.

Ottfjället, utsikt från vår grillplats

Tännforsen i sitt esse


Tännforsen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela