ellinorfrom

Livet som mamma, bokälskare, sambo och Ulf Lundell-fan.

Mors dag

Publicerad 2009-05-31 23:01:49 i Allmänt,



Idag är det mors dag, och min mor har inte varit hemma på hela dagen. Blev lite kramar och ett glas vin på kvällskvisten, men annars inget mer. Vi var över till farmor och firade henne, där var det tårta som gällde. Jordgubbstårta. Mums! Vet inte hur längesen det är jag åt det.

Igår kom Alice hit, sedan var det full fart hela eftermiddagen och kvällen. Man hinner verkligen inte med något annat än henne. Och när hon väl sover pustar man bara ut en stund.
Var riktigt mysigt att ha henne här, kände att jag uppfyllde min uppgift väldigt bra. Hon sov så bra här bredvid mig i sängen. Sen hur mycket jag sov vet jag inte men... Man är ju orolig, varenda gång hon rörde på sig och lät lite vaknade jag till. Men det var det värt. Hon är så söt och mysig. Vaknade av att hon kom och kröp på mig imorse, kan inte bli bättre. Dock var det på tock för varmt idag för att det skulle vara kul att vara ute på promenad. Men är ett nödvändigt ont tyvärr. Känns tomt nu när hon har åkt hem. Har bara legat helt matt sen hon åkte. Fortfarande varmt här, hoppas det går att sova.

Imorgon blir det Norrtälje för hela slanten. Ungdoms, stan, Sofie, handla med mamms... Blir nog bra. Natt på er.



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela